pixel

Bling ding ding

Såre simpel og såre snygg

kbh magasin

Fakta

Diamond Light
Designet af Eric Therner
Pris: 250,-

Kan fås fra midten af september hos Maur, Oehlenschlægersgade 32, Kbh V

Banebrydende design er der ikke tale om. Men nogle gange ligger det fine i tvistet, og det er Diamond Lights et ret godt eksempel på.

Det er den unge, svenske designer Eric Therner der står bag den diamantformede pære der allerede har sikret sig en god del opmærksomhed hos alverdens designelskere.

Han betragter selv pæren som ’en skulptur med en funktion’, og det er egentlig en ret sympatisk og simpel kongstanke.

Eric Therner er hverken ude på at hylde eller ta’ kampen op mod den klassiske pære – han synes bare at folk skal have flere valgmuligheder. Og gerne en der lugter lidt af mystik og romantisk glamour som han synes den ikoniske diamantform tilfører.

Den skulpturelle pære kører på en lille halogen-ditto der har en levetid på 2000 timer, så du kan altså fyre op for en del hyggeseancer før den skal skiftes.

Du køber som udgangspunkt pæren som den er, men Jan hos Maur er klar med prisvenlige pakkeløsninger af både sort fatning og ledning til folk der vil ha’ det lidt nemt.diamondlights_on_fk_jesperlindstrom.jpg

Emner

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling