pixel

Svensk succes på snor

Mattson multiplicerer multifarvet model

kbh magasin

Fakta

PXL

Designet af Fredrik Mattson
Fås med loftshæng eller ledning i 50 eller 32 cm. i diameter.

Pris: Ca. 8.405,-

Luksuslamper
Amagerbrogade 216
Kbh S
andlight.dk

Fredrik Mattson er en af sin generations mest priste og populære designere i Sverige.

CV’et afslører at den uddannede møbelsnedker har modtaget et væld af udmærkelser som to Red Dot Awards, Forsnäs-prisen og Designer of the year. Mattson er desuden repræsenteret med to værker på The National Museum of Sweden, og som nyuddannet materialiserede det første professionelle skulderklap sig såmænd i en Young Swedish Design Award.

Priserne samler den svenske succesdesigner i studiet ved Djurgården i Stockholm hvor han tegner sine minimalistiske møbler og organiske indretningsobjekter.

Blandt succeserne hører den multifarvede belysningsserie 'PXL' som er en af Mattsons største sællerter. Den kulørte pendel røg direkte ind på designproducenten Zeros bestseller-liste efter lanceringen i 2007.

For nylig valgte Mattson så at udvide den farverige familie med to nye medlemmer, som deler basal DNA med succesmodellerne, men er bredere og fladere i selve udformningen og kan monteres direkte i loftet.

Savner du et farverigt design som ikke tvinger tankerne tilbage til de spraglede 70’ere men matcher et moderne, minimalistisk hjem, vil svenskerens stilsikre streg nok falde i din smag.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling