pixel

Borebisse-klage mod Cityringen

kbh magasin

Knapt har Metroselskabet valgt en partner til at bore Cityringen ud for sig, før der igen er metro-ballade i København.

Et dansk-tysk konsortium, der tabte udbuddet til en italiensk konkurrent, er gået til Klagenævnet for Udbud med 10 punkter om brud på udbudsreglerne.

De slagne borebisser mener, at italienernes 700 millioner kroner billigere slagtilbud dækker over at kritiske opgaver ikke løses, eller at omkostninger rykkes til senere.

Blandt andet stilles spørgsmålstegn ved italienernes erfaring med det nordeuropæiske grundvand, hvilket kan få fatal betydning for omkringstående bygninger.

Det samlede prisskilt på anlægget af Cityringen er 21,3 milliarder.

Se mere via DR P4 København

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling