pixel

Broerne skal klappe i

kbh magasin

Værdien af "Broen var oppe"–undskyldningen er efterhånden ved at være temmelig tvivlsom.

Og med kommunens nye broåbningspolitik får Knippelsbro, Langebro og Bryggebroen udvidet spærretiden i 2012, så vi kan drøne helt ubesværet over i myldretiden, uden at løbe ind i de frustrerende langsomme brobevægelser.

På hverdage vil broerne være klappede i fra klokken 6.30-9 og igen fra 14-18, hvis det nye forslag ellers bliver endeligt godkendt i slutningen af denne måned.

De kommende broer over inderhavnen og Christianshavns kanaler har også på forhånd fået en-anelse-mindre-skrappe-spærretider: 7.30-9 og 15.30-17.30.

Læs mere i Amager Bladet

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling