pixel

Byen på et bræt

Vind kampen om fremtidens København

kbh magasin

Fakta

Det store spil om København
Spillet kan fra 1. november købes hos bl.a. Dansk Arkitektur Center, Dansk Design Center, Illums Bolighus, Riccos Kaffebar og Arnold Busck.
Pris: 399,-

Kør spillepladen rundt på Christiania-cykel alt imens du overvejer om du vil investere i vindmøller, parkanlæg eller sendemaster til internet.

Det er virkeligheden i byens nye brætspil som nok især vil glæde folk med nostalgisk hang til Matador, men som alligevel synes at det gamle gameplay kunne være skåret lidt mere kækt.

Den svenske brætspilsvirksomhed We are Sailing, som står bag Det store spil om København, har kigget Besserwisser i kortene og tilføjet et lag af strategi så man ikke falder i søvn når det er konkurrentens tur.

5716_WEB.jpg

I det nye københavnerspil skal du ­derfor kæmpe om købsretten når både nye og gamle københavnerkendinge som Sluseholmen og Enghave Plads ryger på auktion og byudvikle derudaf med sendemaster, grønne parker og klimavenlig vindenergi.

’We Are Sailing’ har tidligere lavet spil til svenske byer som Göteborg og Malmö, men den danske projektleder Rasmus Balslev har i den københavnske udgave skruet op for designprofilen med lækker stilistisk grafik og pengesedler med Natasja, Arne Jacobsen og Dan Turèll på forsiden.

For at understrege designprofilen, bliver Det store spil om København forhandlet hos steder som Dansk Design Center, Normann Copenhagen og Illums Bolighus. Og naturligvis en af byens mest populære kaffebarer, Riccos.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling