pixel

Byfest på stenbroen

kbh magasin

Fakta

Nørrebro Festival

7.-9. maj
Omkring Blågårds Plads
Se det fulde program

Tingbjerg Byfest

7.-8. maj
På plænen bag skolen
Se det fulde program

Både Blågårds Plads og Tingbjerg er kendt for lidt gang i gaden, og gang i den bliver der også i weekenden, når både Nørrebro Festival og Tingbjerg Byfest inviterer til spas for alle aldre og temperamenter.

I Blågårdsgade-kvarteret flytter det boomende butiks- og café-miljø ud på gaden til lørdagens kærlige gadefest med langborde og fællesspisning. Fredag er børnenes dag i cirkusteltet på pladsen, hvor der søndag er fodboldturnering. DJs, koncerter og efterfester i alle ender af gaden hele weekenden.

I Tingbjerg er trækplasteret koncert med Outlandish fredag aften, men to-dages programmet byder på alt fra gøglershow og børnejazz, over graffiti og gladiatorbane, til banko og klezmer-band.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling