pixel

København før, nu og aldrig på festival

Københavns egen arkitektur-festival er tilbage, og denne gang er værtsbyen selv et af temaerne.

kbh magasin

Københavns egen arkitektur-festival er tilbage, og denne gang er værtsbyen selv et af temaerne. Under Copenhagen Architecture Festival x 2016 bliver Cinemateket nemlig i marts base for en serie af arrangementer, der stiller skarpt på det utopiske, det mulige og det glemte København.

Hvordan havde Hovedstaden for eksempel fungeret med en motorvej i 1. sals højde langs Søerne? I slutningen af 60'erne var det tæt på at blive en realitet, som man kan høre mere om i foredraget 'Det urealiserede København'.

Gennem film, oplæg og debatter kaster festival-temaet 'Københavns forandringer' forskellige historiske og nutidige perspektiver over byen, når ekspert-gæster udlægger byens bygningsværker, arkitektoniske særkende og de drømme og forandringer, som har defineret hovedstaden.

Få overblikket over festivalserien 'Københavns forandringer' hos Cinemateket

Copenhagen Architecture Festival x 2016 er 10.-20. marts den tredje udgave af den filmfunderede festival, der kaster sig over byer og deres byggede rum fra alle forskellige vinkler.

Over 100 events er der linet op overalt i København; ud over masser af film også udstillinger, byvandringer, debatter, koncerter og installationer.

Dyk ned i hele det omfattende program på CAFx.dk.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.
læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens liv