pixel

Gå direkte fra Magasinet KBH til forslag i CityChange

Nu kan trykke dig videre fra en artikel i Magasinet KBH til forslag stillet af brugerne af CityChange.

magasinet kbh citychange logo

Når du læser en artikel her i Magasinet KBH, vil du fremover kunne hoppe direkte fra artiklen til relevante forslag til ændringer i byen stillet i app'en CityChange.

Hvis en artikel omhandler et bestemt sted i byen — og der tæt på stedet er stillet forslag af brugerne af CityChange, så vil du kunne trykke dig direkte over i app'en, hvor du vil kunne både stemme og kommentere på forslaget.  

Læser du f.eks. en artikel om fremtiden for Palads, kan du i skrivende stund se fire forslag til ændringer i byrummet tæt ved den gamle biograf.

Trykker du på ét af forslagenes titel, åbner CityChange op med det korrekte forslag på skærmen — klar til at blive stemt eller kommenteret på.

Den nye funktion fungerer naturligvis kun på mobile enheder, hvor app'en er installeret — det vil sige på Android og iOS-enheder. Klikker du på forslaget fra en laptop-browser, åbner i stedet informationssiden citychange.app.

Sådan ser den nye info-boks ud. Trykker du på et forslags titel, bliver du taget til den relevante skærm i app'en CityChange (på mobile enheder). 

Download nu

Har du ikke allerede downloadet CityChange på din telefon, så gør det nu. Allerede her senere i august har vi nye møder med Københavns Kommune om at lade brugernes input i app'en informere de beslutninger, der tages på rådhuset — og om at feedback fra kommunen sendes retur til app'en.

Og jo flere der bruger app'en, jo højere stemme vil byens beboere tale med, når embedsmænd og politikere uformer den by, vi lever i. 

App'en indeholder allerede omkring 200 forslag — og endnu flere anmeldelser af byens rum, og den er ganske nem at gå til. Se herunder en kort video om hvordan, den fungerer — eller gå bare i gang og udforsk dig frem.   

iOS: Download fra Apple App Store

Android: Download fra Google Play

Sådan bruger du CityChange:

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling