pixel

Comeback til Valby Idrætspark

kbh magasin

De nedslidte faciliteter i Valby Idrætspark skal udvikles til et attraktivt idrætsområde for hele byen, der kan dække noget af københavnernes akutte underskud på steder at dyrke sport.

Opgraderingen skal finansieres ved at sælge arealer langs kanten af det 52 hektar store anlæg til erhverv, butikker og ungdomsboliger. Og Københavns Kommune barsler derfor med en ny helhedsplan, der bliver lidt af en budget-udgave af de vilde visioner, der var for Valby Idrætspark i midten af nullerne.

Dengang skulle det være Danmarks idrætskvarter nummer ét med blandt andet et zigzag-bånd af boliger langs områdes boldbaner, en ombygget Valby Hallen og et helt nyt stadion i Superliga-klassen til de lokale fodboldklubber Frem og Fremad Valby. Men kun Valby Vandkulturhus nåede videre end drømmene, inden finanskrisen ramte.

Se mere om de gamle planer i Magasinet KBH #6 fra januar 2006

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling