pixel

Danmarks Designskole i top 5

kbh magasin

København er endnu engang røget i spotlyset hos det engelske trendmagasin Monocle.

Denne gang er det Danmarks Designskole, der residerer i den østerbroske del af byen, der har fået Monocle til at kaste rosende ord over de glittede livsstilssider.

Danmarks Designskole er nemlig blevet udpeget som en af fem designskoler i verden der kommer til at uddanne fremtidens bedste designere.

Den hjemlige designskole har ifølge livsstilsmagasinet gjort sig fortjent til den hædrende omtale da de formår at uddanne designere der kan løse verdens problemer uden at miste blikket for tradition og håndværk.

I 2008 udråbte Monocle København som den bedste by at bo i overhovedet, mens vi i år måtte tage til takke med andenpladsen, slået af München på målstregen.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling