pixel

København stadig næstbedst

kbh magasin

Kun München klemmer sig i 2010 foran København på årets liste over verdens 'most liveable cities' fra det kosmopolitiske trend-magasin Monocle.

"As charming — and as green — as ever," lyder opsummeringen fra det engelske magasin, der har været toneangivende i de seneste års internationale begejstring for den danske hovedstad.

I 2008 lå København nemlig nummer ét på listen, og også i 2007 og 2009 blev det til andenpladser. München (2 førstepladser), Zürich (1 førsteplads) og Tokyo har været de faste ærkerivaler i top-4 alle årene.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling