pixel

En royal arena

kbh magasin

Glem alt om Copenhagen Arena, det var bare en arbejdstitel. Københavns kommende sports‐ og musikarena i Ørestad hedder fra nu af Royal Arena.

Det er den sydsjællandske bryggeri-koncern Royal Unibrew, der har købt sig ind i navnet, som det efterhånden er blevet standard for halbyggerier fra O2 Arena i London til Jyske Bank Boxen i Herning. Parterne bag aftalen vurderer selv navnesalget til at være et af de fem største af sin art i Norden.

Byggeriet af Royal Arena gik så småt i gang i sommeren 2013, og lægterne forventes at være klar til københavnerne i starten af 2016.

Der bliver plads til 12.500 til sport og 15.000 til koncerter i multiarenaen, der skal være samlingspunkt for det helt nye byområde Arena-kvarteret i Ørestad Syd.

Se meget mere om Royal Arena her på magKBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Skal Parken have plads til 50.000 tilskuere? Og hvad skal der ske på Skøjtehalsgrunden lige ved siden af? Får København en indendørs atletikhal? Og er der overhovedet plads til det hele?

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling