pixel

Eventmageri minus bøvlet

Med FriZonen på Carlsberg er dit drømmeevent kun ti klik og 14 dage væk.

kbh magasin

Fakta

FriZonen

Ny Tap Plads, Carlsberg
Kbh V

Du kan søge om lov til at låne FriZonen på projektets hjemmeside, hvor du kun skal udfylde en enkelt formular – FriZonen lover at bekræfte bookingen inden to uger.

Fakta

Kom til FriZonens åbning!

Den 1. april åbnes FriZonen officielt.

Det bliver fejret med et storstilet åbningsevent med musik af blandt andre IceAge og Spejderrobot.

Fra klokken 19 til 02, gratis entré.

Det kan være - rent ud sagt - skide besværligt at stable et større arrangement på benene i København.

Der skal lejes udstyr fra nær og fjern, og findes plads, samarbejdspartnere, sponsorer - og søges tilladelser. Og netop papirarbejdet, formaliteterne og langvarige ansøgningsprocesser kan spænde ben og tage glæden og gejsten fra selv den mest ukuelige eventmager med det sjoveste event på bedding.

Men nu sendes en hjælpende hånd ud til byens unge igangsættere. Carlsberg Ejendomme og ungdomskulturhuset KraftWerk er nemlig gået sammen om idélaboratoriet FriZonen, som lægger byrum til din event, og gør det nemt at komme helskindet igennem alt det bøvlede papirarbejde.

Ti klik og 14 dage FriZonen ligger rent fysisk på Ny Tap Plads på Carlsberg, lige ved det nyåbnede reb-landskab Under Halvtaget.

FriZonens målsætning er, at det skal være muligt at stable et projekt på benene på ti klik og 14 dage. Det kan lade sig gøre, fordi Frizonen allerede har sikret sig mange af de tilladelser, som skal indhentes, når man vil bruge det offentlige rum. Og lån af udstyr som scene, lydgrej, borde og stole sker også gennem FriZonen – til et symbolsk beløb.

Kultur-events af enhver art er velkomne, så uanset om du vil arrangere en koncert med dit yndlingsband, afholde en eksperimenterende workshop, en udstilling, et stort loppemarked eller en abstrakt danseopvisning, er vejen fra idé til virkelighed nu blevet meget kortere.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling