pixel

Experimentarium flytter havn

kbh magasin

Til vinter flytter Experimentarium fra Tuborg Havn til Københavns inderhavn, med Operaen som nærmeste nabo.

Det interaktive, naturvidenskabelige museum i Hellerup skal nemlig om- og udbygges og får i to år nyt midlertidigt (og kun halvt så stort) hjem på Christiansholm, bedre kendt som Papirøen.

Her bliver Experimentarium del af et større midlertidigt rykind, der skal fylde det tidligere industriområdes gamle bygninger med kreativt liv, mens kommunen og udviklingsselskabet By & Havn finder ud af, hvad der i fremtiden skal være på den ekstremt attraktive grund lige over for Skuespilhuset.

Også restaurant, kaffebar, galleri, showroom og et par tegnestuer tager del i midlertidighederne, der i første omgang har fået overdraget Papirøen til udgangen af 2017.

christiansholm_papiroeen_kort.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling