pixel

Fisken tilbage på Gl. Strand

kbh magasin

For tre år siden lukkede den sidste fiskebiks på Gammel Strand. Traditionen gik ellers helt tilbage til 1700-tallet, hvor fiskekoner fra Skovshoved og Taarbæk kom til storbyen for at sælge deres mænds friske fangster til kjøbenhavnerne.

Men nu er der godt nyt til fiske-lovers: Den nye køkkenchef og medejer af Kroghs Fiskerestaurant Boris Buono puster liv i den gamle tradition og åbner op for et nyt marked, som hver lørdag i maj vil byde på friske fisk, østers, muslinger og gadekøkken med ”maritime håndmadder”.

Bliver markedet en succes, vil fiskesalget måske blive en permanent del af pladsen - igen.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling