pixel

Franskmænd lyser op

kbh magasin

Når først solen er gået ned, er de fleste af Københavns berømmede tage og tårne svære at skimte – men nu er der tændt lidt mere lys i mørket på Kongens Nytorv.

Det er Den Franske Ambassade, der har sat spot på sine nyrestaurerede statuer langs toppen af Det Thottske Palæ, så de kan beundres af forbipasserende både dag og nat. Bag den lille sejr for oppositionen til byens konservative belysningspolitik står det franske lysfirma Citelum, der har sat bygninger i nyt lys i alverdens storbyer – ikke mindst selveste Eiffeltårnet hjemme i Paris.

Det er ikke første gang, at ambassaden med savoir-faire hentet ind fra Frankrig giver bybilledet på Kongens Nytorv et visuel tilskud: Under renoveringen var palæet pakket ind i franske kniplinger.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling