pixel

Giv din pant videre

kbh magasin

Københavns velkendte gadeskraldespande er begyndt at mutere med nye pantholdere på siden.

Orker man ikke selv at indløse panten på sine tømte flasker og dåser, kan man nu sætte dem på de små hylder i stedet for at smide den omsættelige emballage ned i skraldespanden. Til direkte glæde for de mindre dovne og inddirekte glæde for miljøet.

I dag forsvinder hver tiende enhed med pant-mærke på, så målet med den københavnske pantholder er en højere grad af genanvendelse, samtidig med at den skal gøre livet lidt lettere og mere værdigt for byens flaskesamlere.

Panthylden er i første omgang et forsøg, der i sommeren 2015 testes på udvalgte vesterbroske skraldespande omkring Halmtorvet, Hovedbanegården og Sønder Boulevard.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling