pixel

Hamburgare på svenska

kbh magasin

Svensken slår igen, efter at vores pølsevogne er blevet en eksportsucces på den anden side af sundet: Max Hamburgare er landet i København.

Broderfolkets foretrukne burgerkæde er flyttet ind i en tidligere bankfilial på Gammeltorv 4, og den første uge har over 10.000 sultne københavnere været forbi og smage på udvalget, der blandt andet inkluderer en burger uden bolle.

Max Hamburgare, der desværre har fordansket navnet til det ikke helt så charmerende Max Hamburger, vil være kendt af alle københavnske børnefamilier, der har frekventeret de sydsvenske motorveje, som et aldeles udmærket alternativ til de amerikanske mastodonter.

Max er Europas ældste burgerkæde, der åbnede sin første snask i Nordsverige i 1968. I dag har familiefirmaet 85 af slagsen i Sverige og en håndfuld udposter i Norge

Ud over det lokale ophav, ynder Max at promovere sig på at være lidt sundere og lidt mere miljøbevidste end de andre. Hvis det er nok til at vinde markedsandele på Hovedstadens førende fastfood-strækning, Strøget/Vesterbrogade, står resten af landet snart for tur.

max_2.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling