pixel

Inderhavnsbro efter sommerferien

kbh magasin

Bliver Inderhavnsbroen nogensinde færdig? Det er forståeligt, hvis københavnerne helt har opgivet håbet om tørskoet at kunne gå de små 200 meter mellem Nyhavn og Christianshavn.

Men fat mod, for nu er selve brofagene ved at sætte kurs mod byen – dem, der med en særlig skydemekanisme skal slippe skibene igennem og har givet broen tilnavnet the kissing bridge (hvilket efter hele 2½ års forsinkelser selvfølgelig er blevet til the missing bridge).

Magasinet KBH har forsøgt at lokke en ny åbningsdato på Inderhavnsbroen ud af Københavns Kommune – men den slags er man klog af skade holdt op med at love. Sidste gang var da "marts 2015" blev til "yderligere nogle måneder", som så blev til "sommerhalvåret 2015".

»Betonfagene i Inderhavnen er klar til montage af stålfagene, som forventes at ankomme til København i løbet af juli. Når stålfagene ankommer, skal de monteres og testes, der skal installeres lys og foretages andre finpudsningsarbejder,« siger centerchef i Teknik- og Miljøforvaltningen Jens Chr. Zøfting-Larsen til Magasinet KBH.

Så hvis vi vovede pelsen, ville vi skyde på en afslutning af Inderhavnsbro-sagaen i sensommeren '15 – men hæng os ikke op på det, København!

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Man troede aldrig, det skulle ske, men skandaleramte Inderhavnsbroen er endelig åbnet – og øjeblikkeligt blevet en ny attraktion i og for København.

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling