pixel

Inderhavnsbroen udsat igen-igen

kbh magasin

Til overraskelse for de færreste bliver Inderhavnsbroen alligevel ikke færdig som lovet til årsskiftet – åbningen er nu udsat til foråret 2015.

Skurken i det seneste kapitel i den uendelige historie om de små 200 meter mellem Nyhavn og Christianshavn er en polsk stålleverandør, som bringer den samlede forsinkelse op på to et kvart år.

Inderhavnsbroen bliver med sin særlige skydemekanisme, der skal slippe skibene igennem, kaldt den kyssende bro. Men the kissing bridge er blevet til the missing bridge efterhånden som byggeriet midt i havnen er blevet forladt i flere perioder på grund af konkurser, skybrudsskader og konstruktionsfejl.

Den seneste udsættelse får ikke yderligere betydning for prisen, der er vokset med 50% undervejs, ligesom resten af Opera-forbindelsen stadig forventes at stå klar til nytår – det er de såkaldte kanalbroer, Trangravsbroen og Proviantbroen, der skal føre genvejen videre over Christianshavn til Holmen.

operabroen_kortgrafik.jpg

Læs en detaljeret gennemgang af de mange problemer og forsinkelser hos Ingeniøren

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Man troede aldrig, det skulle ske, men skandaleramte Inderhavnsbroen er endelig åbnet – og øjeblikkeligt blevet en ny attraktion i og for København.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling