pixel

Kør selv-taxi udfordrer bycykel

kbh magasin

150 elbiler, som du uden reservation kan leje per minut og efterlade igen, hvor det passer dig, skal efter planen stå parat langs byens kantstene i forsommeren 2013.

Det er firmaet Clear Drive, der vil bringe kør selv-taxien til København. Konceptet kaldes også delebil 2.0 og kendes fra flere europæiske storbyer som Amsterdam og Hamborg.

Udover et månedligt abonnement på 99,- forventer Clear Drive en minuttakst omkring de 3 kroner. Dog højest en hundredkroneseddel for en times elkørsel.

Læs mere i Berlingske

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling