Knippelsbrotårnet er åbnet

Ny udsigtsattraktion: Et af de ikoniske brotårne på Knippelsbro er blevet byens mindste, men bedst beliggende kulturhus.

kulturtårnet knippelsbro

Nu behøver du ikke længere nøjes med at kaste længselsfulde blikke efter de ikoniske, irgrønne brotårne, hver gang du cykler over Knippelsbro. Du kan bare stige af og stige op på balkonen for at udleve afstandsforelskelsen.

Efter 80 år som eksklusiv kaffestue for bropasserne er et af Københavns helt særlige arkitektoniske vartegn nemlig åbnet permanent op for offentligheden som byens nye lille udsigts-attraktion.

Det er det ovale kobbertårn på Christianshavnersiden af Knippelsbro, der under navnet Kulturtårnet fremover byder alle indenfor mod en beskeden entré. Ud over 360-graders kigget ud over havnen fra 13 meters højde byder brotårnet på skiftende udstillinger på væggene, der også vil danne ramme for intime særarrangementer og gastronomioplevelser.

De faste åbningstider indføres efter Knippelsbrotårnet i en årrække har været afprøvet med enkeltstående events som byens mindste, men bedst beliggende kulturhus. Foreningen Kulturtårnet står bag, med økonomisk støtte fra Realdanias ildsjælekampagne Underværker samt Københavns Kommune.

Det sidste års tid inden åbningen har det fredede brotårn gennemgået en stor renovering både ude og inde. Blandt andet har tårnet fået et specialdesignet køkken, et helt nyt kobbertag og istandsat balkonen med massive egetræsplanker.

Kulturtårnet

Åbent tirsdag til lørdag klokken 12-22.

Entré: 20 kroner for voksne og 10 kroner for børn.

 

Mest læste

Li’ KBH

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Stormflodssikring, infrastruktur og byudvikling tænkt sammen til den manglende brik i et sammenbundet København.
læservision
København
Få mere sollys ud af vintermånederne ved at skabe bakker i de klassiske københavnerkarreers vindstille gårde.

seneste
byens liv

close logo

Vi overlever for mindre end prisen på en kop kaffe

Kære læser, støt Magasinet KBHs arbejde ― fra kun 20 kr. / måned