pixel

Nærdemokratiet kalder

Du kan komme med i et af Københavns 12 lokaludvalg i 2014.

kbh magasin

Brænder du for at gøre dit kvarter endnu bedre at bo i? Så overvej at stil op, når der er valg til Københavns 12 lokaludvalg i starten af 2014.

Lokaludvalgene er det nærdemokratiske bindeled mellem byens styre og dens borgere, hvor du kan påvirke beslutningerne om Københavns Kommunes udvikling, også selv om du ikke er politiker.

Ud over at blive spurgt til råds af Rådhuset, har lokaludvalgene også direkte indflydelse på din bydel ved at stå i spidsen for miljøtiltag og uddele en pose penge til lokale projekter og arrangementer.

Et lokaludvalg sidder i fire år af gangen og har 23 medlemmer, hvoraf 8 er fra de politiske partier i Københavns Borgerrepræsentation. Du behøver ikke bo i bydelen for at stille op til valget om de resterende pladser, men det er et krav, at du er medlem af en forening fra, eller med aktiviteter i, området.

Sidste frist for tilmelding til dit lokale lokaludvalgs opstillingsmøde er 27. januar.

Bliv lidt klogere på lokaludvalgene med denne korte info-film:

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Top-10: Fintællingen af de personlige stemmer til kommunalvalget 2017 fortæller hvilke af byens politikere, københavnerne har mest fidus til.
  • Byens Liv
  • København
København skal have ny teknik- og miljøborgmester efter kommunalvalget, så vi spurgte favoritterne til posten, hvad de vil med byen.

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.