pixel

Nærdemokratiet kalder

Du kan komme med i et af Københavns 12 lokaludvalg i 2014.

kbh magasin

Brænder du for at gøre dit kvarter endnu bedre at bo i? Så overvej at stil op, når der er valg til Københavns 12 lokaludvalg i starten af 2014.

Lokaludvalgene er det nærdemokratiske bindeled mellem byens styre og dens borgere, hvor du kan påvirke beslutningerne om Københavns Kommunes udvikling, også selv om du ikke er politiker.

Ud over at blive spurgt til råds af Rådhuset, har lokaludvalgene også direkte indflydelse på din bydel ved at stå i spidsen for miljøtiltag og uddele en pose penge til lokale projekter og arrangementer.

Et lokaludvalg sidder i fire år af gangen og har 23 medlemmer, hvoraf 8 er fra de politiske partier i Københavns Borgerrepræsentation. Du behøver ikke bo i bydelen for at stille op til valget om de resterende pladser, men det er et krav, at du er medlem af en forening fra, eller med aktiviteter i, området.

Sidste frist for tilmelding til dit lokale lokaludvalgs opstillingsmøde er 27. januar.

Bliv lidt klogere på lokaludvalgene med denne korte info-film:

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Top-10: Fintællingen af de personlige stemmer til kommunalvalget 2017 fortæller hvilke af byens politikere, københavnerne har mest fidus til.
  • Byens Liv
  • København
København skal have ny teknik- og miljøborgmester efter kommunalvalget, så vi spurgte favoritterne til posten, hvad de vil med byen.

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.
læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
​København kåres gang på gang som verdens bedste cykelby, men konkurrenterne puster os i nakken. Vi giver de to-hjuledes by et serviceeftersyn for at finde ud af, hvor godt det egentlig står til, og hvad der kan gøres bedre.