pixel

Lunt vand under åben himmel

Vesterbrosk friluftsbad er genåbnet med sydlandsk dasestemning

kbh magasin

Fakta

Bavnehøj Friluftsbad
Enghavevej 90
Kbh SV

Syv lange år skulle der gå, før man igen kunne få sig en forfriskende – og gratis - dukkert i Bavnehøj Friluftsbad. Men alt godt kommer som bekendt til dem der venter, og friluftsbadet på grænsen mellem Vesterbro og Sydhavnen vender tilbage med stil.

Hele molevitten er blevet renoveret, og københavnske vandhunde bliver mødt af helt nye omklædningsfaciliteter, liggestole, beachvolleybane og et stort græsareal hvor gynger og klatrestativer nok skal stille podernes legelyst.

Kronen på værket er dog poolområdet med de to store bassiner. Det ene bassin er særdeles familievenligt og sørger med en støt stigende vanddybde for at alle kan være med.

Med den maksimale vanddybde på 90 centimeter kommer forældre kun i til navlen, men så kan de meget passende sætte sig i boblezonen i poolen og holde øje med de små derfra.

Det andet bassin kan prale af op til tre meters dybde og inviterer til lidt vildere vandlege. Fra klokken 10-18 er der livreddere på vagt, så man kan trygt kaste sig i poolen.

En af friluftsbadets hele store forcer er badevandstemperaturen. Mens byens havnebade og strande i løbet af sommeren ligger på forfriskende 20 grader i snit, så kan man altid vide sig sikker på en lidt lunere oplevelse i Bavnehøjs to bassiner.

”Vandet er varmet op til 25 grader, og hvis det regner, er der jo ikke noget bedre end at svømme rundt i en varm pool. Vi åbner hver dag uanset vejret,” fortæller daglig leder Birthe Hjorth.

Friluftsbadet har åbent frem til 31. august, og tirsdag og torsdag kan morgenfriske få sig en dukkert fra klokken syv. Ellers holder badet åbent fra 10-18 alle ugens dage.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling