pixel

Magasinet KBH lancerer podcast

En aprilsnar der bliver taget for gode varer — og hvorfor det er en dårlig idé at grave Åboulevarden ned under jorden. Dét er emnerne i første udgave af 'Poddenhavn'.

'Poddenhavn' er navnet, og emnet er — ikke overraskende — byudviklingen i København med fokus på arkitektur, bydesign, trafik og politik.

I vores første podcast nogensinde vil redaktør Anders Ojgaard plukke de mest interessante emner fra den forgangne måned ud og gå lidt mere i dybden med dem — og give sine personlige kommentarer til dem.

I den første udgave kigger han på magasinets aprilsnar, der blev taget for gode varer af Berlingske. Her lavede arkitektur-redaktør Holger Dahl en helsides-artikel baseret på oplysningerne i vores lille spøg.

Dét fik overborgmesteren til at tweete, at Berlingske nok skulle til at lave lidt mere research — men dermed fik Sophie Hæstorp Andersen også trukket mere fokus over på aprilsnaren, som tog sit udspring i Hæstorps og Socialdemokratiets totale opgivelse af et centralt valgløfte, blot otte måneder efter valget.

Poddenhavn lægger ud med en lille snak om hele dén historie — og derefter kigger Anders Ojgaard på de store planer om at grave Åboulevarden og H.C. Andersens Boulevard ned under jorden. En god idé "på overfladen", men ikke hvis man kigger den lidt nærmere efter i sømmene, siger Anders Ojgaard.

Det hele udmunder i en større snak om bilismens plads i byen.

Et nyt afsnit af Poddenhavn vil udkomme i begyndelsen af hver måned.

Du finder Poddenhavn hos Apple Podcasts, Spotify, Podimo og mange andre steder, man normalt finder sine podcasts.

Men du kan også lytte til første episode lige herunder — og alle episoder samles på en ny side helliget vores podcasts.

God fornøjelse.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

nickyhackedreng
Tak for god podcast....
Philipp Schoppmeier
It would be great if the podcast could be in English :)
David Busk
Få jer et pop-filter. Ellers fedt afsnit.
pedersenest
Måske kan I lave et afsnit om politiets rolle i trafik- og byplanlægning.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling