pixel

Vi er tilbage 1. februar

Magasinet KBH holder en ekstraordinær sygdomspause

frederiksberg sne

Redaktionen er p.t. meget beklageligt ramt af sygdom, og vi har derfor taget det ekstraordinære skridt at sætte udgivelsen på pause.

Alle betalinger for medlemskab og abonnement er pr. 2. december blevet suspenderet. Med andre ord kommer du som medlem eller abonnent ikke til at betale, så længe vi ikke udkommer.

Derfor er der ingen grund til at melde sig ud, hvis man er skuffet over, at magasinet ikke udkommer p.t. Betalingerne vil først blive genaktiveret, når udgivelsen starter op igen.

Vi forventer at starte op igen 1. februar.

Vi beklager pausen og håber på forståelse. Som en lille redaktion kan det i sjældne tilfælde som dette være umuligt at kompensere for tabt arbejdskraft med kort varsel.

I januar lancerer vi vores nye app — CityChange — som skal give læserne mulighed for både at påvirke journalistikken og byens udvikling. Vi sender et separat nyhedsbrev om lanceringen i løbet af måneden. 

Du kan støtte i pausen

Magasinet KBH udgives på et spinkelt budget — alene dækket af magasinets læsere. En periode uden indtægter er noget der kan mærkes, men vi synes, det er mest rimeligt, at man ikke skal betale, hvis vi ikke kan levere nyt indhold.

Vil man i pausen støtte redaktionens arbejde, vil vi dog være taknemmelige for frivillige bidrag — store som små. Alle bidrag lægges i redaktionskassen, klar til at blive investeret i arbejdet, så snart vi er tilbage igen.

Du kan støtte ved at sende et beløb til MobilePay nr. 711911. 

Du kan også støtte med betalingskort ved at gå til denne side (scroll ned til 'støt med engangsbeløb').

Vi ser frem til at være tilbage i det nye år. 

Mest læste

relaterede
artikler

En aprilsnar der bliver taget for gode varer — og hvorfor det er en dårlig idé at grave Åboulevarden ned under jorden. Dét er emnerne i første udgave af 'Poddenhavn'.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling