pixel

Ny kunst-ø i Ørestad

kbh magasin

Bjørn Nørgaard syntes at der manglede en ø i Ørestad, så nu har han lavet Kærlighedsøen der ligger i krydset mellem Vejlands Allé og Ørestad Boulevard.

Kunstværket, der består af fire store pavilloner og en søjle med 12 kvinder, er tænkt som et frirum hvor man kan være i ro for byens larm.

Kærlighedsøen er sidste del af Ørestads- kunsttrilogi der med Per Kirkegaards Muren og Hein Heinesens Den store udveksler fungerer som pejlemærker i Ørestad placeret ved bydelens start, midte og slutning.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens rum

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.