pixel

Ny kunst-ø i Ørestad

kbh magasin

Bjørn Nørgaard syntes at der manglede en ø i Ørestad, så nu har han lavet Kærlighedsøen der ligger i krydset mellem Vejlands Allé og Ørestad Boulevard.

Kunstværket, der består af fire store pavilloner og en søjle med 12 kvinder, er tænkt som et frirum hvor man kan være i ro for byens larm.

Kærlighedsøen er sidste del af Ørestads- kunsttrilogi der med Per Kirkegaards Muren og Hein Heinesens Den store udveksler fungerer som pejlemærker i Ørestad placeret ved bydelens start, midte og slutning.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling