pixel

Sig hej til ny sø

kbh magasin

Fakta

Søindvielse i Ørestad Syd
4. september kl. 14-18

ØX 2010: Ørestad Kulturdage
3.-5. september

Det er ikke hver dag, man sådan kan være med til at byde en ny københavnsk sø velkommen. Men på lørdag 4. september er sådan en dag, og så er der endda tale om hele fire nyfødte vandhuller på én gang.

De er anlagt i Ørestadens sydligste ende, med Kalvebod Fælleds åbne vidder på den ene side og de to boligkomplekser Stævnen og 8-tallet på den anden.

De 30.000 m2 vandflade kan der fremover kajakkes og ros på, og så går der en halvø med indbygget fællesgrill ud i dem.

Underholdningen på lørdag består blandt andet af koncerter med Julie Maria og Karen Mukupa, og så kan man gå på det nye vand i oppustelige plastikbolde eller adoptere en badeand og vinde præmier.

Sø-velkomsten er en del af ØX, Ørestad Kulturdage, der går løs over hele weekenden, og giver mulighed for masser af alternative oplevelser i og omkring Ørestadens iøjnefaldende arkitektur.

Andre højdepunkter er opera i Tietgenkollegiets gårdrum, rollerderby (en art rugby for rullende kvinder) i Fields, og falkonerjagt på Naturcenter Vestamager.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Nørrebro
Jungletema og overnatning i telt på Ydre Nørrebros nye vandrerhjem, der er inspireret af stifternes rygsækrejser i Sydamerika