pixel

Panda på Valby Bakke

kbh magasin

Hvis køen foran Zoologisk Have synes lang nu, så bare vent til selveste den kinesiske kæmpepanda flytter ind. Den yderst truede panda er det ypperste i branchen for dyr i fangenskab og officielt på vej til København Zoo.

Pandabjørnen kommer til byen som resultat af et dansk erhvervsfremstød i Kina, og det er noget af et scoop for Zoo – og København som turistmål i det hele taget. Der lever for tiden kun kæmpepandaer fem andre steder i Europa: I Wien, Madrid, Edinburgh samt i to dyreparker nogle timers kørsel udenfor henholdsvis Paris og Bruxelles.

Zoo håber at få sig et panda-par, der kan yngle, men der går lige et år eller to endnu, før de nuttede bambus-grovædere spreder panda-feber i København. Blandt andet skal der bygges et helt nyt og særligt anlæg til de sjældne, sort/hvide bjørne først.

Emner

Zoo

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv