pixel

Pris til elefant-arkitekter

kbh magasin

Fakta

Nykredits Arkitekturpris

Er Skandinaviens største arkitekturpris, for med æren følger 500.000 kroner.

Er blevet uddelt siden 1987.

Er tidligere givet til blandt andre Olafur Eliasson, Tegnestuen PLOT, Henning Larsen og Jørn Utzon.

De har givet ZOO's elefanter og Sønder Boulevards mennesker nye steder at lege, og for blandt andet det, får Arkitektkontoret SLA nu den tungeste skandinaviske arkitekt-medajle - Nykredits Arkitekturpris 2010.

SLA fra Valby har ud over elefantlandskabet i ZOO, og den aktivitetsfyldte midterrabat på Sønder Boulevard, fundet på københavnske byrum som Frederiksberg Nye Bymidte i Solbjerg-kvarteret, den nye Nørrebroparken og Kvarterpark Nord-Vest.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling