pixel

Red Valby Kino!

kbh magasin

Miraklet i Valby holdt akkurat to år. Bydelsbiografen Valby Kino er lukket, men de frivillige film-græsrødder kæmper for en genåbning – og du kan hjælpe.

Redningsmissionen kræver 250.000 kroner for at kunne købe konkursboet og tænde for filmfremviserne i Gammel Jernbanegade igen. Godt halvdelen er allerede indsamlet, og det er her du kan spæde til med en donation, et medlemskab, et biografsæde-sponsorat eller måske en firmaaftale.

Se mere om redningsforsøget og hvordan du støtter overlevelsen for en lokalt drevet biograf i den hæderkronede filmby Valby på redvalbykino.dk.

Læs eller genlæs Magasinet KBH's besøg i nyåbnede Valby Kino i 2013.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling