pixel

Red Valby Kino!

kbh magasin

Miraklet i Valby holdt akkurat to år. Bydelsbiografen Valby Kino er lukket, men de frivillige film-græsrødder kæmper for en genåbning – og du kan hjælpe.

Redningsmissionen kræver 250.000 kroner for at kunne købe konkursboet og tænde for filmfremviserne i Gammel Jernbanegade igen. Godt halvdelen er allerede indsamlet, og det er her du kan spæde til med en donation, et medlemskab, et biografsæde-sponsorat eller måske en firmaaftale.

Se mere om redningsforsøget og hvordan du støtter overlevelsen for en lokalt drevet biograf i den hæderkronede filmby Valby på redvalbykino.dk.

Læs eller genlæs Magasinet KBH's besøg i nyåbnede Valby Kino i 2013.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Endelig har filmbyen Valby igen sin egen biograf, og den viser både blockbusters og arthouse.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
"Rotter med vinger," bliver de kaldt. Men er duerne virkelig så slemme, eller er vores foragt bare et symptom på et syn på byen der er ved at ændre sig?
close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.