pixel

Valby får sin Kino

kbh magasin

Et årtis filmfight fra Valbys cineaster har båret frugt: Valby Kino åbner med tre digitale sale i løbet af vinteren.

Lokalbiografen i en tidligere TDC-bygning på Gammel Jernbanevej vil fordele tiden på lærredet nogenlunde ligeligt mellem det brede og det smalle, og skal i stor udstrækning drives af frivillige kræfter. Du kan blive en af dem via Valbykino.dk.

Selvom Valby med Nordisk Film-studierne har været en filmbydel længere end Hollywood, har der ikke ligget en offentlig biograf siden Toftegårds Bio lukkede i 1976.

Læs mere i Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling