pixel

Baren er åben på toppen af Nordhavn

17. etage af The Silo har fået skybar, restaurant og panoramaudsigt til by og hav.

skybar the silo

Hva drikker Mølr? Svaret viser sig ikke at være øller, men vodka med lemonade!

Det gamle Nordhavns største industrisilo er forvandlet til det nye Nordhavns stålklædte boligblok The Silo, der både udvendigt og indvendigt er blevet en af de mest usædvanlige bygninger i København.

Den var førhen kendt som "HVA DRIKKER MØLR"-siloen, opkaldt efter en stor graffiti-tekst langs taget. Og nu står spørgsmålet genskabt indenfor på væggen i udsigtsbaren på 17. sal, hvor signaturcocktailen Hva drikker Mølr altså er mikset sammen af Mama Vodka, vanilje og hjemmelavet lemonade.

Restaurant Silo er åbnet allerøverst i den smalle stålsilos tilbyggede glastop, hvor de store vinduer fra gulv til loft og hele vejen rundt giver panorama ind over byen og ud over sundet.

Mens lejlighederne på etagerne nedenunder er hovedstadens dyreste nybyggede boliger, går toppen af Nordhavn efter at være et sted, hvor de fleste kan være med. Frokostkortet starter ved 90,- for en salat med ansjoser, den fulde 4-retters aftenmenu står i 425,-.

»Og man kan også bare komme op i loungen og tage en kop kaffe og en vand og nyde udsigten,« lovede ejer og bygherre Klaus Kastbjerg, da han viste Magasinet KBH rundt i sommer inden åbningen.

Kort
The Silo

By mod syd og hav mod nord

Det er Kastbjerg, der også netop har indrettet étværelseshotel i en tidligere kulkran lidt længere ude i Nordhavnen.

Til at drive Restaurant Silo har han udvalgt Michael Rønnebæk-Rørth, der står bag Restaurant Koefoed på Landgreven og tema-spisestedet Hummer i Nyhavn

De godt 1.000 kvadratmeter har plads til 130 gæster fordelt på den sydvendte lounge med bløde stole og kig ind over København, spisebaren omkring det åbne køkken i midten, og så restaurantopstillingen i nord-enden med dug på bordene og Øresunds horisont i øjnene.

En vindeltrappe fører det sidste stykke til tagterrassen, hvor den fulde 62 meter oppe-oplevelse kan snuses ind bag høje, tykke glasvægge.

Restaurant Silo er Københavns andet nye spektakulære udsigtsserveringssted på få måneder, efter at Trio åbnede på 8.-10. etage i Axel Towers sidst i september.

Se meget mere om ombygningen til The Silo her på Magasinet KBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.