pixel

Baren er åben på toppen af Nordhavn

17. etage af The Silo har fået skybar, restaurant og panoramaudsigt til by og hav.

skybar the silo

Hva drikker Mølr? Svaret viser sig ikke at være øller, men vodka med lemonade!

Det gamle Nordhavns største industrisilo er forvandlet til det nye Nordhavns stålklædte boligblok The Silo, der både udvendigt og indvendigt er blevet en af de mest usædvanlige bygninger i København.

Den var førhen kendt som "HVA DRIKKER MØLR"-siloen, opkaldt efter en stor graffiti-tekst langs taget. Og nu står spørgsmålet genskabt indenfor på væggen i udsigtsbaren på 17. sal, hvor signaturcocktailen Hva drikker Mølr altså er mikset sammen af Mama Vodka, vanilje og hjemmelavet lemonade.

Restaurant Silo er åbnet allerøverst i den smalle stålsilos tilbyggede glastop, hvor de store vinduer fra gulv til loft og hele vejen rundt giver panorama ind over byen og ud over sundet.

Mens lejlighederne på etagerne nedenunder er hovedstadens dyreste nybyggede boliger, går toppen af Nordhavn efter at være et sted, hvor de fleste kan være med. Frokostkortet starter ved 90,- for en salat med ansjoser, den fulde 4-retters aftenmenu står i 425,-.

»Og man kan også bare komme op i loungen og tage en kop kaffe og en vand og nyde udsigten,« lovede ejer og bygherre Klaus Kastbjerg, da han viste Magasinet KBH rundt i sommer inden åbningen.

By mod syd og hav mod nord

Det er Kastbjerg, der også netop har indrettet étværelseshotel i en tidligere kulkran lidt længere ude i Nordhavnen.

Til at drive Restaurant Silo har han udvalgt Michael Rønnebæk-Rørth, der står bag Restaurant Koefoed på Landgreven og tema-spisestedet Hummer i Nyhavn

De godt 1.000 kvadratmeter har plads til 130 gæster fordelt på den sydvendte lounge med bløde stole og kig ind over København, spisebaren omkring det åbne køkken i midten, og så restaurantopstillingen i nord-enden med dug på bordene og Øresunds horisont i øjnene.

En vindeltrappe fører det sidste stykke til tagterrassen, hvor den fulde 62 meter oppe-oplevelse kan snuses ind bag høje, tykke glasvægge.

Restaurant Silo er Københavns andet nye spektakulære udsigtsserveringssted på få måneder, efter at Trio åbnede på 8.-10. etage i Axel Towers sidst i september.

Se meget mere om ombygningen til The Silo her på Magasinet KBH

Få adgang som medlem eller abonnent

Medlemskaber er rettet mod privatpersoner.

Abonnementer er rettet mod erhverv, der har brug for bilag og mulighed for medarbejderabonnementer med rabat.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Nordhavn
Kan et fiskemarked være med til at give Nordhavn lidt tiltrængt identitet og en stærkere kobling til det vand, der omgiver byens nye boligområde?
læservision
Nordhavn
Nordhavn skal have et nyt vartegn. En gigantisk figur i træ af en trind Bademester, der kan skubbes i vandet ved en fælles indsats.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling