pixel

Ryd pladsen!

Nu kommer Torvehallerne endelig

kbh magasin

Det har været en fødsel af den virkelig langsommelige slags, men nu er gravkøerne endelig rykket ind på Israels Plads for at gøre klar til byens efterspurgte torvehaller.

Og senest i maj næste år vil københavnerne altså få to haller hvor den ene vil være forbeholdt grøntsager og frugt, mens den anden vil sælge kød, fisk, ost og brød og delikatesser.

Desuden er der planlagt en række mindre spisesteder hvor de handlende kan tanke op med sushi, tapas eller en morgenbolle hvis man er tidligt på færde.

Det er tegnestuen Arkitekturværkstedet der står bag udformningen af de endelige Torvehaller.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv