pixel

Kærlige københavner-ikoner

kbh magasin

Måske følger du på Facebook Sivellink og hendes små bidder af København omsat til grafiske ikoner – nu kan kreationerne nydes irl og fås med hjem fra udstillingen Copenhagen Love i Pavillon No. 11.

Sivellink er den herboende, engelske grafiker Emma Sivell, som fandt på at dele sin begejstring for byens store og små detaljer i projektet An Icon a Day med en ny illustration hver dag på sin Facebook-side (se mere i vores Sivellink-interview her).

Det er den samme særlige københavnergrafik, der nu har indtaget det lille pavillon-galleri i hegnet om Kongens Have og som kan købes til ejendom som unikke kunst-prints eller bare en plakat.

Copenhagen Love Indtil 29. august i Pavillon No. 11 Kronprinsessegade 11, Kbh K Åbent tirs-fre klokken 11-18

sivellink_cphlove_2.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
En amerikansk designer har fundet på at forklare København som et mind map, og hans bykort er både dekorativt og brugbart.
  • Byens Liv
  • København
Stå af på Pete's Explosion Road: Linjekort med Københavns stationer undersat til engelsk hitter som vægpynt.

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.

seneste
byens liv