pixel

Supermarkedet der aldrig sover

kbh magasin

Nu åbner Netto på Rådhuspladsen og lukker ikke igen – for butikken er Københavns første døgnåbne supermarked.

Natteravne og A-mennesker kan købe ind 24 timer om dagen, syv dage om ugen på byens mest centrale plads, hvor Netto-hunden er flyttet ind mellem Politikens Hus og 7-Eleven.

Muligheden for at få dagligvarer til supermarkedspriser hele døgnet rundt er ret almindelig ude i den store verdens metropoler og slår endnu et lille søm i kisten på Københavns noget provinsielle status som hovedstaden, der altid sover. Tidligere på året begyndte også byggemarkedet Stark at holde sin filial i Sydhavnen døgnåben.

Netto på Rådhuspladsen er åben uafbrudt fra 5. december, hvor også butikkerne på Engelsborgvej i Lyngby og ved banegården i Århus går over til 24 timers-service.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Med det ubemandede selvbetjeningsbibliotek er det slut med at skæve til klokken, når du mangler læsestof.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling