pixel

Tæm snowboardet i NV

kbh magasin

En sneægte skitrick-rampe er på vej til Genforeningspladsen, der i forvejen bliver til Nordeuropas største kunstige skøjtebane hver vinter.

Der er netop den sne der produceres, når den 400 meter runde bane slibes to gange om ugen, der får ny funktion som legeunderlag på den fire meter høje 'Underground Jib Arena' til glæde for alle freestyle skibumser og snowboard-atleter.

Byens efterhånden førende vintersport-mekka, der ligger lige i smørhullet hvor Nordvest, Brønshøj, Vanløse og Frederiksberg ramler sammen, byder velkommen til sin nye feature fra 18. december, og piller den først ned igen 26. februar.

Se mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling