pixel

Teglværksbroen er åben

kbh magasin

Byens nyeste bro er nu indviet og officielt døbt Teglværksbroen. Det lille, men vigtige stykke infrastruktur i Sydhavn er dermed kommet i funktion en måneds tid foran tidsplanen.

Broen forbinder det nybyggede kanalkvarter Sluseholmen med det spirende nybyggeri på Teglholmen og er en genvej til de mere centrale dele af Sydhavnen og resten af København.

Den godt 67 millioner kroner dyre bro er den første af slagsen, der også er til biler, i Københavns havn i over 50 år, og indgår fra nu af i Linje 30's faste rute.

teglvaerksbroen3.jpg

Emner

Bro

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Nordhavn
Kan et fiskemarked være med til at give Nordhavn lidt tiltrængt identitet og en stærkere kobling til det vand, der omgiver byens nye boligområde?

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling