pixel

Teglværksbroen er åben

kbh magasin

Byens nyeste bro er nu indviet og officielt døbt Teglværksbroen. Det lille, men vigtige stykke infrastruktur i Sydhavn er dermed kommet i funktion en måneds tid foran tidsplanen.

Broen forbinder det nybyggede kanalkvarter Sluseholmen med det spirende nybyggeri på Teglholmen og er en genvej til de mere centrale dele af Sydhavnen og resten af København.

Den godt 67 millioner kroner dyre bro er den første af slagsen, der også er til biler, i Københavns havn i over 50 år, og indgår fra nu af i Linje 30's faste rute.

teglvaerksbroen3.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.