pixel

Tagpool på toppen af Tivoli

København har fået sin første udsigtspool under åben himmel (eller byens hotelgæster i luksusklassen har i hvert fald).

nimb roof pool

Slæng legemet i det 26 grader varme vand mens solen går ned over Københavns tage, og smut så i badekåben over til poolbaren, når stjernenavnene begynder at spille koncert for dig lige nede på Plænen for foden af bygningen.

Kort
Tivoli Hjørnet

Nimb Hotels nye udendørs tagterrasse-lounge på toppen af Tivoli Hjørnet sætter trumf på over for livsnyderne med en opvarmet svømmepøl, som om den eksklusive beliggenhed med den ikoniske udsigt ikke er misundelsværdig nok i sig selv.

Dermed er luksushotellet blevet det første i Danmark med en rooftop-pool, som de kendes fra storbyer på varmere breddegrader.

Nimb Roof kaldes det 1.300 kvadratmeter store loungeområde, der fører stilen fra Nimb med op på taget. Selve poolen er på 60 m2, op til 1,2 meter dyb og beklædt med italienske mosaiksten. Foruden det spektakulær kig til Tivoli og resten af byen fra alle vinkler har tagpoolen indbygget modstrøm, så man har mulighed for at svømme langt, selvom den er kort.

Men for at hoppe i, skal man altså have nøglekort til en af hotellets 38 suiter i den absolutte luksusklasse til mellem 6.500 og 28.000 kroner per nat. Eller være medlem af Nimbs eksklusive wellness- og fitness-klub, der er begrænset til 100 medlemmer og koster 25.000,- i årsabonnement.

Så lyder det måske mere overkommeligt at snuse til stemningen på Nimb Roof uden badebillet. Til forskellige ugentlige lounge-, musik- og spiseaftener starter entréprisen på 350,- inkl. den første omgang i baren.

Og ellers kan man jo altid besøge Sticks'n'sushi på den anden halvdel af tagterrassen, bestille en lemonade og gå efter et af bordene tættest på den beplantede afskærmning ind til Nimb.

Pool-terrassen er den sidste færdiggjorte del af udbygningen Tivoli Hjørnet, der foruden madmarkedet Tivoli Food Hall i stuetagen og restauranterne på etagerne over, har fordoblet Nimb Hotels kapacitet med 21 nye værelser med hver deres balkon til Tivoli.

Emner

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling