pixel

Grønt lys til at hæfte Rådhuspladsen på Strøget

Vester Voldgade kan lukkes for gennemkørende biltrafik, siger Politiet. Det åbner mulighed for et nyt byrum og farvel til en ø.

Vester Voldgade lukket biltrafik Strøget

Rådhuspladsen står over for en ny fremtid, hvor den kan vokse sammen med Strøget og resten af Middelalderbyen. Det står klart efter en såkaldt 'principiel godkendelse' fra Politiet, der skal tages med på råd, hvis trafikken i København skal lægges om.

Få adgang som medlem eller abonnent

Medlemskaber er rettet mod privatpersoner.

Abonnementer er rettet mod erhverv, der har brug for bilag og mulighed for medarbejderabonnementer med rabat.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Rum
  • København
Gader kun for cykler — og blokader for biltrafik mellem bydele — er to af de tiltag, der nu reducerer bilismen i flere storbyer. I København stemmer politikerne snart, om de vil samme vej.
  • Opinion
  • København
I byen Houten kan biler kun køre ind til deres eget lille boligområde. Al trafik i centrum — og mellem boligområderne — foregår til fods eller på cykel. Dét gav Lasse Schelde en klump i halsen.

relaterede
visioner

læservision
Nordhavn
Nordhavn skal have et nyt vartegn. En gigantisk figur i træ af en trind Bademester, der kan skubbes i vandet ved en fælles indsats.

seneste
byens rum

  • Byens Rum
  • Nordvest
Nordvests kreative sjæle kan arbejde videre med ro i sindet, mens beboerne kan se frem til Kampsportens Hus og flere boliger i bydelen Bispebjerg.