pixel

Wonderful Zombiehagen

Zombie-apokalypsen rammer København i ny film.

kbh magasin

Der er ildevarslende øde og hærget ved Christiansborg og Dronning Louises Bro – men det overdækkede nationalstadion vrimler med levende døde, når zombie-apokalypsen rammer København i novellefilmen 'Zombiehagen'.

De 25 minutters action/horror har forventet premieredato i efteråret 2014, og at dømme ud fra den første teasertrailer bliver det med grumme københavnerscenarier, der visuelt lever op til de zombie-infesterede storbyer fra Hollywoods blockbustere og tv-serie-successen 'The Walking Dead'.

'Zombiehagen' er skrevet og instrueret af Jonas Ussing, der tidligere har lavet digitale effekter på blandt andet 'En Kongelig Affære', 'Olympus has fallen' og julekalenderen 'Tvillingerne & Julemanden'.

Det er foreløbigt op til fri fortolkning, om plottes hjernedøde zombier i Parken er et hint til hans fodboldsympatier.

Se traileren herunder (uegnet for zombieintolerante):

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv