pixel

1799 Carlsberg

kbh magasin

Enhver rigtig bydel har sit helt eget postnummer, og med årsskiftet er "rigtig bydels"-aspirerende Carlsberg kommet med i klubben.

1799 København V er fremover det korrekte at anføre på forsendelser til det tidligere bryggeriområde, der hidtil har spredt sig over seks forskellige postnumre i Valby og på Vesterbro.

Med 2011's komme har Carlsberg også fået fire nye vejnavne.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling