pixel

Amagerbrogades facadeduks

kbh magasin

Der er mange butikker, der råber efter dig på gaden. Men årets butiksfacade på Amagerbrogade nærmest hvisker: "psst, kom lige..."

Med hvid mur, hvid baldakin, hvide vinduer, hvide lamper og afdæmpede sorte bogstaver, kan kaffebaren Te og Kaffe i nummer 78 i hvert fald ikke beskyldes for, at prøve at tvinge sine varme drikke ned i halsen på de forbipasserende.

Den prisværdige pris uddeles af de lokale lokaludvalg for Amager Øst og Amager Vest. Bedømmelseskomiteen har Københavns stadsarkitekt Tina Saabye i spidsen.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Nørrebro
Jungletema og overnatning i telt på Ydre Nørrebros nye vandrerhjem, der er inspireret af stifternes rygsækrejser i Sydamerika