pixel

Arena med egen metro

kbh magasin

Ørestad ser ud til at kunne springe både Cityringen og Nordhavn over i køen og præsentere byens første nye metrostation siden 2007, da de hvide vogne nåede frem til lufthavnen.

Med i planerne om forjættede Copenhagen Arena, og det nybyggede kvarter i det sydlige Ørestad hallen skal ligge i, er nemlig et ekstra stop på linie M1 mellem Ørestad Station (ved Fields) og endestationen Vestamager (helt ude ved 8Tallet).

Om alt går vel, med både Arena og station, skal sidstnævnte være i brug, når førstnævnte byder København indenfor i multihalsvarmen i slutningen af 2015. Læs mere hos Berlingske

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Skal Parken have plads til 50.000 tilskuere? Og hvad skal der ske på Skøjtehalsgrunden lige ved siden af? Får København en indendørs atletikhal? Og er der overhovedet plads til det hele?

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling