pixel

Hun maler det København, du ikke altid ser længere

Gadebilleder: Bella Ahlman Høyens københavnermotiver indfanger dagliglivets detaljer.

bella ahlman høyen griffenfeldtsgade

Den trofaste 5A'er på sin kurs mod Husum, gavl-budskaberne over Griffenfeldtsgade, Nanok Bars isbjørne på Valby Langgade.

Når Bella Ahlman Høyen maler sine københavnske gadebilleder, er det med et særligt blik for byens bedagede butiksfacader, bemalede mure og andre dagliglivsdetaljer, som du måske ikke altid rigtigt ser mere, men som straks får det til at boble i hjertet af genkendelsesglæde.

Hendes sans for at gøre alt det flygtige og forbigående i København nærværende igen kan i marts opleves på Øster Søgade-galleriet KBH Kunst, der udstiller en serie af de stemningsfulde malerier og blæk-tegninger fra den indfødte billedkunstner, årgang 1969.

Bella Ahlman Høyen: 'KØBENHAVN'

Indtil 25. marts 2017

Galleri KBH Kunst, Øster Søgade 34, Kbh K

Onsdage: 11-17, torsdage: 11-19, fredage og lørdage: 11-15

 

Mest læste

relaterede
artikler

Alle digtene i Claus Høxbroes nye samling handler om København. Magasinet KBH spadserede en tur og drak en fadøl med ham, mens snakken kredsede om hovedstadens udvikling og troværdighed.

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling