pixel

Hun maler det København, du ikke altid ser længere

Gadebilleder: Bella Ahlman Høyens københavnermotiver indfanger dagliglivets detaljer.

bella ahlman høyen griffenfeldtsgade

Den trofaste 5A'er på sin kurs mod Husum, gavl-budskaberne over Griffenfeldtsgade, Nanok Bars isbjørne på Valby Langgade.

Når Bella Ahlman Høyen maler sine københavnske gadebilleder, er det med et særligt blik for byens bedagede butiksfacader, bemalede mure og andre dagliglivsdetaljer, som du måske ikke altid rigtigt ser mere, men som straks får det til at boble i hjertet af genkendelsesglæde.

Hendes sans for at gøre alt det flygtige og forbigående i København nærværende igen kan i marts opleves på Øster Søgade-galleriet KBH Kunst, der udstiller en serie af de stemningsfulde malerier og blæk-tegninger fra den indfødte billedkunstner, årgang 1969.

Bella Ahlman Høyen: 'KØBENHAVN'

Indtil 25. marts 2017

Galleri KBH Kunst, Øster Søgade 34, Kbh K

Onsdage: 11-17, torsdage: 11-19, fredage og lørdage: 11-15

 

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

Alle digtene i Claus Høxbroes nye samling handler om København. Magasinet KBH spadserede en tur og drak en fadøl med ham, mens snakken kredsede om hovedstadens udvikling og troværdighed.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling