Ny biograf mellem siloerne i Nordhavnen

Film skal ses i Århusgadekvarteret fra 2019.

biograf hamborg plads

Nordhavn er for længst brudt ud af Østerbro med eget postnummer, men enhver rigtig bydel med respekt for sig selv må også have sin egen lokale biograf. Og i så fald lægger nybyggerne på de gamle moler nu an til endnu et spring mod målet.

Kort
Big Bio Nordhavn

Byggeriet af Big Bio Nordhavn kan nemlig snart gå i gang. Med forventet åbning i efteråret 2019 – nogle måneder før Nordhavnsmetroen også begynder at køre derud.

Biografkomplekset skal ligge midt i Århusgadekvarteret, nærmere betegnet på Hamborg Plads lige i smørhullet mellem nogle af det nye Nordhavns mest ikoniske byggerier – kombination af p-hus og taglegeplads Konditaget Lüders og de ombyggede siloer Frihavns Tårnet og Portland Towers.

Som navnet antyder, bliver Big Bio Nordhavn den første filial af Big Bio fra Herlev. Forstadsbiffen er kendt for at satse på komforten med sine særlige luksussæder, såkaldte reclinere der kan lægges hele vejen ned, og for at have det avancerede lydsystem Dolby Atmos i samtlige sale.

Det nye luksuriøse alternativ til gode gamle Park Bio på Østerbrogade kræver dog først en ekstra nabohøring, fordi der ved Hamborg Plads oprindeligt var planlagt en bygning med et atrium i midten. Det hul må droppes, hvis biografsalene skal kunne indrettes uden alt for krumme lærreder.

Mest læste

Li’ KBH

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Vesterbro
Godsbaneterrænet omdannet til Vesterbros nye grønne hjerte.
tegnestuevision
København
Stormflodssikring, infrastruktur og byudvikling tænkt sammen til den manglende brik i et sammenbundet København.

seneste
byens rum

close logo

Vi har brug for mindst 1.000 støttemedlemmer

Hjælp os med at nå det magiske tal – fra kun 20,-/md.