pixel

Blockbuster er en isbar

kbh magasin

Det dér med at løbe ned på hjørnet og leje en film, sker ikke helt så ofte længere. Vi kan få video-on-demand uden at forlade sofaen, og mon ikke der også en gang i mellem bliver downloadet eller streamet en spritny biograffilm bag de nedrullede gardiner.

Det er en udvikling den blågule, amerikanske filmudlejningskæde Blockbuster kan mærke.

Derfor har Blockbuster tænkt i nye baner, og ændrer nu sit koncept fra at være en fysisk udlejningsbiks med dvd’er, blu-ray og computerspil til at være en digital udlejningscental med isbutik, Snoldeland og kioskvarer.

I første omgang er det hjemlandskammeraterne Ben & Jerry's, med de syndige isvarianter, som kommer den trængte videokæde til undsætning.

Og Ben & Jerry’s er allerede flyttet ind hos Blockbuster på Trianglen, hvor en shop-in-shop isbar skal lokke sofakartofler til med ekstravagante fristelser som Cookie Dough- og Strawberry Cheesecake-ice cream. Særligt om sommeren, hvor filmefterspørgslen er allermindst, er håbet, at istilbudet vil hjælpe på besøgstallene.

Ben & Jerry's har i forvejen to københavnske isbarer, en i Frederiksberg Centeret og en på Strøget ved Kongens Nytorv.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling