pixel

Bryggertop og kanalflop

kbh magasin

Visionerne lokker mere end realiteterne, når det kommer til Hovedstadens nyudviklede bydele. I hvert fald for jer, mKBH's læsere, der har stemt Carlsberg-byen helt til tops i vores webafstemning om, hvilken af Københavns nye og kommende bydele, I er mest lune på at bo i.

Med 37% af stemmerne er Carlsberg en klar vinder, selvom der stadig er lange udsigter til, at genbrugsplanerne i Valby veksles til noget, man kan flytte ind i.

Mindst populære er de bydele, der rent faktisk allerede er i funktion, barmarksanlagte Ørestad (9%) og Sydhavns kanalkvarterer (7%). Begge klart trumfet af byens andre beboelsesvisioner med temmelig lange udsigter, bæredygtige Nordhavn (13%) og det lokale klondike Refshaleøen (12%). Klart næstflest er dog skeptikerne, der synes, at gammel by bare er bedst (21%).

Bedst i 2011?

Tilbage til nutiden skal der stemmes om, hvilken af de nye bidder af København, vi fik i 2011, der er den bedste.

De nominerede er: Det høje, skæve hotel Bella Sky; Nordvests forskudte og forgyldte kulturhus Biblioteket; havnefrontens nye smykkesten med tilhørende plads Krystallen/Under Krystallen; trafiksanerede Nørrebrogade; Nordeuropas største skatepark i Fælledparken; samt de transparente madtempler Torvehallerne.

Lad din stemme gælde på forsiden (i afstemningsboksen ude til højre)

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Nordhavn
Nordhavn skal have et nyt vartegn. En gigantisk figur i træ af en trind Bademester, der kan skubbes i vandet ved en fælles indsats.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling