pixel

København i IMAX-format

kbh magasin

Hvis du vil give en filmentusiast blanke øjne og røde kinder, skal du blot hviske: "Imax" — og nu er Nordens første Imax-biograf på vej i København.

Det er Cinemaxx på Fisketorvet, der ombygger sin hovedsal til at kunne vise spillefilm i det særlige format, der ikke helt uden hold i virkeligheden bliver brandet som den ultimative filmoplevelse.

Blandt meget andet kan Imax med sit høje og buede lærred byde på et 25 procent større billede, hvis filmene også er optaget i formatet, som flere af de helt store blockbuster-instruktører insisterer på. Ved årsskiftet fandtes der på verdensplan 934 Imax-sale fordelt på 62 lande — den tætteste på København i Berlin.

Sal 1 i Cine-Imaxx er klar med Nordens største lærred og 550 nye luksussæder til premieren på superhelte-braget 'Avengers: Age of Ultron' den 23. april.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv