pixel

En ordentlig spand skrald

kbh magasin

Nej, det er ikke en kæmpe, der har glemt sin design-pedalspand på gaden. Det er dig, der skal huske at bruge skralderen.

En original, men ottedoblet Vipp skraldespand er taget på fem måneders turné i Københavns gadebillede for at minde os om at holde byen ren.

Proportionerne passer på den danske designklassiker fra 1939, der er udstillet på Museum of Modern Art i New York. Dette mintgrønne eksemplar er bare 2,5 meter højt og vejer 800 kilo.

Det giver plads til 3.800 liter affald, og dermed skal der 14.242 forvoksede pedalspande til at æde københavnernes årlige mængde gadeskrald.

vipp_kampagne_2.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling